Gesprek
Latijn conversātiō: omgang, verkeer, relatie;
een afleiding van het werkwoord conversārī: omgang hebben, verkeren met;
gevormd uit com- : samen en versārī: zich bewegen, zich bevinden

Individuele coaching (Geert)

In mijn individuele begeleidingen geloof ik sterk in het eigen vermogen om te groeien, te ontdekken, te leren en inzicht te verwerven.
Om weer grip te krijgen op het leven, om jezelf dieper en bewuster te leren kennen in je leven en in de wereld, om samen te kunnen en te durven gaan staan in het weten en het niet-weten bied ik mij graag aan:

• als facilitator (Latijn facilitare: vergemakkelijken, vereenvoudigen) creëer en onderhoud ik samen met je de (rand)voorwaarden om zowel collectief als individueel helings- en veranderingsprocessen op gang te laten komen.
• als counselor (Latijn conciliari: beraadslagen, adviseren) bied ik mij aan als raadsman, vertrouwenspersoon.
• als mentor (leidsman – Grieks ménos: intentie, geest intellect) zet ik graag mijn (levens)ervaring ten dienste van wat je nodig hebt, van wat je wil leren.
• als supervisor (Latijn super: boven) kijk ik met een blik van bovenuit als professional graag mee naar jou als professional in je werk met en voor de mens, op je doen en laten, op je relatie met jezelf en met je cliënt/patiënt.

Ik bezit een grote affiniteit met hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.
Essentiële en existentiële thema’s (eenzaamheid, vergankelijkheid, zin- en betekenisvragen) vormen een bron van inspiratie en begeestering en ga ik graag met je aan, ten dienste van persoonlijke verandering en ontplooiing.

85% van onze communicatie is non-verbaal, dus laat ons de 15% taal die we gebruiken zo zorgvuldig mogelijk gebruiken.
Daarom is het gesprek mij zo dierbaar.

Je bent welkom…

Ruimte d_Link

Plankenbergstraat 112
2100 Deurne

www.ruimtedelink.be

Afspraak

Prijs

60 euro/uur